FN Blog / Napidinnye / A brit rendőrség legsikeresebb akciója
Nyomtatás Betűméret
A brit rendőrség legsikeresebb akciója 2011-12-20 10:15:55
Karácsonyfatolvajt tartóztatott le a rendőrség az angliai West Yorkshire-ban. Ráadásul nem volt nehéz a "bűnöző" becserkészése, csak követték a tűlevelek nyomait.

A Spenborough-i lakosú, 65 éves óvodavezetőt még az éjszaki lopási kísérlet után fogták el. A férfi díszestül, talpastul csórta el a kiállított karácsonyfát, amelynek azonban nem volt nehéz a nyomára bukkanni: a rendőrök egyszerűen csak a cipekedés közben lehullott tűlevelek után mentek, a nyomok pedig elvezették őket a tolvaj lakásának ajtajáig, majd egyszerűen bekopogtattak a házba. A rendőrök nemcsak az ellopott karácsonyfát találták meg nála, hanem bónuszként egy kannabiszültetvényre is bukkantak az óvodavezető házában. Ez utóbbiért akár 17 év börtönt is kaphat.


Cimkék: kannabisz, rendőrség, tolvaj, karácsonyfa
7 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. aloma 2012-01-12 15:25:51
Huhbhh! a matek feladat kezd keményedni!!
A vélményem ellesleg az,, szegény asszony a kanabist ugyanúgy szerválta mint a kar.fát, , csak arról nem igazán tudta, micsoda. Ha ntán ráaggatta volna a díszeket, a rendőrök fel sem figyeltek volna rá. Igaz, ez Angliában történt, és nem itthon. Itt a rendőrök max. hoztak volna pluszban pár tövet. Szar a fizetés, ez meg bónusz volt.

Szóljon hozzá!