FN Blog / Napidinnye / Bizarr KRESZ-tábla
Nyomtatás Betűméret
Bizarr KRESZ-tábla 2010-12-01 01:13:22
Ismeretlen közlekedési tábla megjelenése borzolta fel a kedélyeket Kínában.


Zebrán áthaladó majom - ezt ábrázolja egyik oldalán a legújabb kínai KRESZ-tábla. A másikon a megszokott "gyalogos áthalad a zebrán" rajz látható. A helyiek nem tudják mire vélni a bizarr figyelmeztető jelzést.

Egyesek szerint a tábla "mögé" kellene látni, s nem arra figyelni, tényleg felbukkanhat-e az úton olykor-olykor egy-egy majom. Ez a mögöttes jelentés pedig nem más, mint egy régi kínai mondás, miszerint "emeld meg a kalapodat a majom előtt", azaz "szorult helyzetben játszd meg nyugodtan a hülyét". De vajon ezzel mire akartak utalni a kínai hatóságok?!


Cimkék: Kína, KRESZ, majom, közlekedés
40 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. öcsém 2010-12-11 21:30:58
öcsém, komolyan ti akkor seggek vagytok mint állat.1kp mondja a magáét, nem számít hogy semmi köze a témához.pofázik a nagyvilágba.
a kínaiak meg a majomfejű táblájukkal szopjanak le.olyan hülyék amúgy mint a faszom szalmakalapban.de télleg...volt szerencsém hozzájuk
3. Kínában... 2010-12-05 19:54:18
...élek, immáron három éve, és nyugodt szívvel ki merem jelenti, hogy egy átlag marslakó is közelebb áll az emberi nemhez, mint egy kínai.
Ettől a táblától sokkal furcsább dolgok is megtörténnek itt.
2. 2. kp 2010-12-03 10:25:00
ember ez hogy jön kínához most komolyan?
1. kp 2010-12-01 07:43:36
Nyugdíjtémához egy megfontolandó szempont (implicite a post is tartalmazza): a fiataloknak nagy valószínűséggel jobb kivárni a sort és nyilatkozni,hogy inkább magánnyugdíjpénztárban maradok. Indoklás: az eddigiek ismeretében nem kizárt, hogy 4-8év múlva másik kormány lesz (ma még 5letem sincs ki lenne az) és jó eséllyel a választási igéretek egyike lesz majd a "nyugdíjpénztárak államosításának visszacsinálása'. DE: míg folyó pénzekről, oda-vissza lépegetésekről, különböző időszakok beszámítási módjainak változtatásáról valószínűleg könnyebb lesz rendelkezni, több EZER MILLIÁRD forintot VISSZAADNI SENKI NEM FOG. nem lesz miből.
Más szavakkal: ha most az elmúlt 15 évben összegyűjtött pár millió ÖRÖKÖLHETŐ forintomat beveszik a közösbe, az örökre ugy járt. Ha most azt mondják, hogy az elkövetkező 4-8 évet nem veszik figyelembe (az amúgyis kutyavacsorája) majdani állami állami nyugdíjnál, azt még x alkalommal felülirhatják mindenféle kúrmányok (akik maguk sem lesznek sehol mire a döntésnek konzekvenciája lesz.)
ENNYI.

Szóljon hozzá!